Півзахисник ПФК "Львів" Альваро: "Ноги ще є "важкими", і не завжди виходить робити те, що ти задумуєш"

3340 19.05 2020   22:32
Фото - Денис Руденко, Footboom

Півзахисник ПФК "Львів" Альваро розповів, як провів час на карантині та як почувається після вимушеної перерви. А також про готовність до перших матчів.

– Команда два місяці була на карантині. Як ти провів цей час і як почуваєшся після нього?

– Старався тренуватися, підтримувати форму. Хоча це й було доволі важко. І після двох місяців ми все ще входимо у форму. Ще доволі важко. Але по трохи ми покращуємо свої кондиції, стараємося виходити на хороший рівень.

– Якщо порівнювати свій стан після зимової перерви і після карантину — яка є різниця?

– Насправді це зовсім інша річ. Зимова перерва в чемпіонаті — це відпочинок. Ми тоді відправляємося в Бразилію. Там ти зі своєю сім’єю, відпочиваєш. І при цьому маєш можливість підтримувати свій фізичний стан. Тому там психологічно легше.

А що стосується карантину, то важко було саме психологічно. Тому що ми були вдома, закриті, інколи вибиралися на якісь прогулянки, старалися займатися. Це дуже важко порівняти. Під час карантину було доволі важко.

Читайте также: "Львів" отримав результати тестів на коронавірус

– Зараз команда відновила тренування: фізична та бігова робота, вправи з м’ячами. Що тобі найбільше хочеться під час тренувань?

– Найбільш важливе — це набрати форму. Тому що відчувається, що ноги ще є "важкими". І не завжди виходить робити те, що ти задумуєш. Відтак головне — вийти на свої оптимальні кондиції, і тоді все буде вдаватися.

– 30 травня — перший офіційний матч команди після перерви. Чи будеш готовий до цього часу?

– Дуже важко бути готовим на першу гру чемпіонату. Оскільки ми два місяці займалися лише індивідуально. І за два-три тижні підготуватися до першої гри і здорово зіграти — це буде дуже важко.

Кожного дня ми будемо працювати, і я буду якомога більше виконувати роботи, щоб покращувати свою гру. Але я розумію, що це буде важко, бо не так багато часу, щоб підготуватися. А в чемпіонаті буде чимало ігор, в деяких випадках через два-три дні.

Читайте также: Сергій Борзенко: "По ходу чемпіонату наберемо свою оптимальну фізичну форму"

– Чи є у Львові місця, які тобі найбільше запам’яталися?

– Місце, яке мені подобається у Львові — моя квартира. Але найкраще місце — це футбольне поле. Там я проводжу свій час.

– Бразильці люблять збиратися великими компаніями. Як часто ти це робиш у Львові?

– Так, було декілька разів. Ми збиралися в мене з хлопцями. В більшості — на вихідних, щоб хоч трохи змінити обстановку. Бо є хлопці, які проживають на базі. Тож я старався їм допомогти

Популярные новости