Офіційно: Юрій Максимов підписав нову угоду з "Ворсклою"

2532 12.05 2020   13:55
Фото - Денис Руденко, Footboom

Президент футбольного клубу "Ворскла" Роман Черняк і тренер Юрій Максимов після перемовин досягли домовленості про підписання нової трудової угоди з чинним головним тренером першої команди "біло-зелених". Як відзначає офіційний сайт полтавців, те ж саме стосується усього тренерського штабу під керівництвом Юрія Вілійовича.

"Як показала практика, ми знаходимо спільну мову в усіх футбольних та організаційних компонентах, а відтак вирішили продовжити співпрацю з усім тренерським штабом Юрія Максимова ще на один рік. Раді цьому факту, сподіваємось, що зможемо швидко набрати необхідні кондиції для відновлення змагального циклу, і демонструвати якісний та захоплюючий футбол, який буде тішити полтавського вболівальника", - зазначив у своєму короткому коментарі клубній прес-службі віце-президент "Ворскли" Олег Лисак.

P. S. Сьогодні по обіді ворскляни один за одним, з інтервалом у п’ять хвилин, відвідали медкабінет на стадіоні, де здали тест на COVID-19. Результати стануть відомими за кілька днів.

Читайте также: Олег Лисак: "Ворскла" готова до рестарту чемпіонату України"

Популярные новости