Владислав Приймак: "Зараз кожен футболіст, як і я, не у формі"

2648 10.05 2020   18:19
Фото - Денис Руденко, Footboom

Під час карантину в родині півзахисника "синьо-золотих левів" Владислава Приймака відбулося поповнення — дружина Христина народила доньку, яку назвали Марта. Молодий батько розповів пресслужбі "Львова", як йому у новій ролі, карантин та фізичну форму.

– Як почуваєшся в ролі батька?

– Не знаю, чи це у всіх таке відчуття, але в мене таке було, особливо в перші декілька днів. Звикав. Це щось нове, аж не вірилося. Але можу сказати, що я та дружина почуваємо себе найщасливішими у світі, дивлячись на доньку. Це неймовірне щось.

– Карантин, мабуть, пішов в такому випадку на користь, адже ти мав більше часу провести з родиною.

– Звичайно, в мене були свої плюси на цьому карантині. Тому що я міг більше допомогти дружині з донькою. Навіть по ночах прокидатися. Адже коли в мене ігри, тренування — то треба більше виспатися. А тут такого не було.

Карантин з такої причини — досить не добре, але в мене були свої плюси.

Поки прийняли рішення, що дружина буде в Івано-Франківську. А вже з часом подивимося, яка буде ситуація. Але мені зараз без доньки дуже важко.

Окрім допомоги дружині з донькою, чим ще займався під час карантину?

– Було таке, що навіть на дачі допомагав картоплю садити. Це нормальні речі, потрібно допомагати рідним. У вільну хвилину — відеоігри.

– Як ти почуваєшся після карантину — два місяці без нормального тренувального процесу, ігрової практики.

– Ті, хто будуть казати, що тренувалися вдома… Скільки вдома не бігай, не працюй, це не замінить ігрового процесу та ритму. І того фізичного навантаження, яке дається під час гри, замінити нереально. Так, звичайно, я так само бігав вдома, займався з командою онлайн. Але зараз кожен футболіст, як і я, не у формі. У нас до 30 травня ще достатньо часу, тому мали б підійти в оптимальній формі. Вважаю, що нам дали достатньо часу для підготовки.

Популярные новости