Роберто Моралес розповів, чому залишив телеканал "Футбол"

3714 06.05 2020   19:17

Відомий український журналіст і коментатор Роберто Моралес розповів, чому залишив канали "Футбол 1/2/3".

- Ви говорили, що ідея залишити канали "Футбол" визрівала деякий час. Прискорило це дозрівання, що ви перестали бути ведучим "Європейського уїкенду", матчі давали коментувати не топові? Це головні причини?

- Так, це головні причини. Звичайно, прискорювало, тому що якщо втрачаєш інтерес до процесу, потрібно щось змінювати. Напевно, краще піти, ніж сидіти і думати. Ніколи не шкодую, якщо в якихось ситуаціях йшов з якихось проектів.

Хоча можна було тихо посидіти. Деякі кажуть, що там не відразу все вийшло, потім можна було акуратніше. Якщо у тебе в голові клацнуло - все.

- Чи не було якогось тиску, утисків, що матчі топові не дають?

- Вони хотіли змінити ведучого. Вони ж тебе не ображають, але аргументація проста - недостатньо високі рейтинги. Не знаю, рейтингів не бачив. Ми півсезону провели, а потім ще один повний. І ось другий сезон йшов краще.

Нам ніхто не говорив, що потрібен ось такий рейтинг. Просто в кінці виявилося, що не такий рейтинг. Тобі ніколи не буде від такого приємно. Але називати це утиском, не репресіями точно, - сказав Моралес в ефірі каналу "Stargorod Sport".

Читайте также: Роберто Моралес - про ідеального коментатора, Чилі, канал "Футбол", армію та українських спортсменів (Відео)

Популярные новости