Андрій Павелко: "Розробляємо протоколи для відновлення чемпіонату і Кубку України"

2442 04.05 2020   21:34
Фото - Денис Руденко, Footboom

Президент УАФ Андрій Павелко - про вихід із карантину.

- Уряд готує низку пом’якшень карантину, які стосуються і життя футбольної спільноти. Про це сьогодні, одразу після засідання Кабінету міністрів, на якому було ухвалено відповідне рішення, поговорили з очільником МОЗ Максимом Степановим.

Зокрема, планується, що команди невдовзі зможуть відновити групові тренування на базах клубів. Далі, спільно з МОЗ, а також з урахуванням рекомендацій УЄФА, розробляємо протоколи для відновлення чемпіонату і Кубку України. Паралельно вивчаємо досвід інших країн, де в залежності від поточної ситуації з COVID-19, також готуються продовжити внутрішні футбольні змагання. Як і наші вболівальники, мріємо відновити матчі чемпіонату і Кубку України якнайшвидше!

Сьогодні також мав телефонну розмову щодо наслідків пандемії і варіантів виходу українського спорту з карантину з Міністром молоді і спорту України Вадимом Гутцайтом і президентом НОК України Сергієм Бубкою. А на завтра під керівництвом міністра запланована відеоконференція щодо ситуації з COVID-19 з керівниками федерацій олімпійських видів спорту. Спортивна спільнота України єдина, як ніколи, і готова до спільних дій з подолання наслідків пандемії, - написав Павелко у Facebook.

Читайте также: Андрей Павелко: "До конца мая нужно принять решение, как будет проходить чемпионат"
Популярные новости