Михайло Кополовець: "Кононов переріс рівень "Карпат", після зарплати 100 тисяч доларів переходити на..."

3356 01.05 2020   17:45
Фото - pmg

Екс-півзахисник "Карпат" Михайло Кополовець розповів, як львів'яни сприйняли б повернення Олега Кононова у львівський клуб.

"Багато людей на нього ображені там. Пам'ятайте, він майку з Путіним одягав. Купа моментів є. Звичайно, тренер він талановитий, але як би він тут прижився? Звичайно, до нього були б претензії. Думаю, він би не ризикнув.

По-друге, він уже виріс як тренер, переріс рівень "Карпат". Тут немає для нього умов, і ніхто б йому їх не створив. Він уже звик працювати з футболістами серйозніше. Коли у людини зарплата 100 тисяч доларів на місяць, приходити на зарплату... Не знаю, яку йому б запропонували "Карпати". Йому б було нецікаво працювати в "Карпатах", тому що він вже тут був. Він досяг тут чогось, пішло у нього, зробив собі ім'я.

"Рига" для нього - перевалочний пункт. Я не знаю, які у нього умови контракту, але це для нього, може, період очікування, щоб просто не бути без роботи. Я за його кар'єрою не слідкую.

Думаю, багато вболівальників пам'ятають його як тренера, який багато зробив для львівського футболу і поставив його на якісно новий рівень. Думаю, якщо б тоді президент Димінський підтримав його амбіції і вкладав гроші..."- сказав Кополовець в ефірі програми "Бомбардир".

Читайте также: Михаил Кополовец: "В свое время команду "Карпат" испортили женщины"

Популярные новости