УАФ провела робочу нараду щодо варіантів поновлення професіональних турнірів

1976 28.04 2020   18:05
УАФ

Сьогодні за ініціативою Української асоціації футболу відбулася робоча нарада, в якій взяли участь перший віце-президент УАФ Олег Протасов, представники юридичного департаменту УАФ, Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів, Всеукраїнської професійної спілки "Футбол України", а також керівники УПЛ та ПФЛ.

Під час спілкування функціонери обмінялися даними щодо поточної ситуації, що склалася в українських професіональних командах. Зокрема, обговорили варіанти виходу з карантину та ситуацію з контрактами, на виконання яких може вплинути зміна дати закінчення сезону.

Також відбулося попереднє обговорення розроблених лігами варіантів календарів матчів після відновлення змагань. Під час наради Олег Протасов від імені Української асоціації футболу ініціював проведення найближчим часом також робочих нарад із представниками команд УПЛ та ПФЛ.

Спалах коронавирусу було зафіксовано в Китаї наприкінці минулого року. За останніми даними, в світі зафіксовано понад 3 мільйони випадків зараження коронавірусом. Від нього померло понад 212 тисяч осіб. При цьому з числа тих, що заразилися, одужали більше 935 тисяч.

Читайте также: Офіційно: в УАФ не розглядають іншого варіанту завершення сезону-2019/20, окрім догравання

Популярные новости