Андрій Березовчук: "Проводимо тренування по інтернету - розбили гравців на дві групи"

1258 08.04 2020   11:32
Фото - рfclviv.com

Футболісти та тренерський штаб ПФК "Львів" перебувають на карантині. Тренер головної команди Андрій Березовчук розповів клубній пресслужбі, як гравцям в цей час вдається підтримувати форму.

"Зараз тренування проводимо по інтернету. Розбили гравців на дві групи, з якими займається тренер. Так легше працювати. Зараз вся робота — на підтримку фізичної форми. В таких умовах мова не йде про набір м’язової маси.

Зараз важко спрогнозувати скільки часу треба буде, щоб набрати форму. Все залежить від того, скільки ще триватиме карантин. І скільки нам часу дадуть на підготовку до першого матчу", — сказав Березовчук.

Головне побоювання у тренерського штабу — якщо між закінченням карантину і першим матчем чемпіонату буде недостатньо часу для того, щоб футболісти набрали форму. Адже тоді можливі травми у гравців. При цьому таке буде не лише і футболістів "Львова", але й гравців інших команд.

Також, якщо карантин в Україні затягнеться, відповідно затягнеться і закінчення футбольного чемпіонату. Відтак літньої перерви між сезонами може і не бути. Як і літньої підготовки в клубах. Тож футболістам доведеться одразу розпочинати новий чемпіонат.

Читайте также: Егише Меликян: "Будем тренировать футболистов группами в Киеве, Харькове и Львове"
Популярные новости