Віктор Вацко: "Історія зі Смалійчуком показала, хто є топовим менеджером, а хто просто миша"

2352 28.03 2020   14:24

Український журналіст Віктор Вацко відповів на звинувачення з боку колишнього віце-президента "Карпат" Олега Смалійчука у авторській програмі Вацко Live:

"Він про Палкіна почав якісь речі говорити, став дзвонити журналістам і просити: "Візьми у мене інтерв'ю, я про Палкіна розповім". Ця історія показала, хто є топовим менеджером топового клубу, а хто просто миша. Миша, з якою серйозні люди навіть розмовляти не сідають.

Коля Матвієнко прекрасно грав же в "Карпатах" на позиції лівого захисника при Дулубі в сезоні 2015/16, був просто топчик. Але з приходом Смалійчука і латиноамериканської компанії (Друді, Наварро і так далі), Матвієнка викинули з команди. Сам Коля тоді сказав: "відморозилися від мене".

На його позицію взяли легенду українського футболу Гвідо Кортеджано з п'ятого дивізіону італійського чемпіонату. На скільки його там матчів вистачило, поки не відрахували з команди? Тоді Матвієнко був "Та хто це такий? Що це за футболіст?". А зараз, коли можна було відірвати відсоток на трансфері, вже топовий гравець", - сказав Вацко.

Читайте также: Виктор Вацко: "Я бы голосовал за результаты чемпионата Украины после 22-х туров"
Источник: Sport.ua
Популярные новости