Власник "Ворскли" виділив 2,5 мільйона доларів на боротьбу з коронавірусом

2598 24.03 2020   13:45
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Генеральний партнер полтавської "Ворскли", компанія FERREXPO виділила 2,5 мільйона доларів на боротьбу з пандемією коронавіруса. Про це повідомив засновник компанії та власник полтавців Костянтин Жеваго.

Відзначається, що У першу чергу кошти будуть спрямовані на придбання апаратів штучної вентиляції легенів, тест-систем для виявлення COVID-19 і всього необхідного обладнання, як для медичних закладів Полтавщини, так і мед закладів усієї системи охорони здоров’я України. Подальший розподіл допомоги буде здійснюватися у відповідності до потреб медзакладів.

"FERREXPO виділяє фінансову допомогу, що буде спрямована на забезпечення лікарень та медпрацівників міст Горішні Плавні, Кременчук і Полтава необхідною технікою та засобами для лікування і запобігання розповсюдженню коронавірусу в Полтавській області та в цілому в Україні, в співробітництві з МОЗ та Департаментом охорони здоров’я Полтавської ОДА та адміністраціями інших областей", - йдеться в релізі компанії, про який повідомляє офіційний сайт ворсклян.

Спалах коронавируса було зафіксовано в Китаї наприкінці минулого року. За останніми даними, від хвороби померло понад 16 тисяч осіб. При цьому з числа тих, що заразилися вилікувалося більше 102 тисяч.

Читайте также: "Ворскла" і FERREXPO допоможуть медзакладам Полтавщини

Популярные новости