Ростислав Ящишин: "Гравці "Карпат" можуть підтримувати форму, бігаючи десь у лісі"

1639 21.03 2020   13:05
Фото - "Карпаты"

Виконавчий директор "Карпат" Ростислав Ящишин розповів про карантин у львівському клубі в зв'язку з пандемією коронавіруса.

"На карантині перебувають абсолютно всі гравці та працівники клубу. Всі працюють у віддаленому режимі. Це не проблема, беручи до уваги сучасні засоби комунікації. Ми не на канікулах, не у відпустці, а працюємо.

У футболістів індивідуальні графіки роботи. Вони можуть відвідувати тренувальну базу в Брюховичах, кілька людей за раз, не більше. Складено відповідний графік. Тренуватися з м'ячами на поле вони не можуть, але можуть підтримувати форму, бігаючи десь у лісі, в парку - там, де менше людей.

Всі футболісти, які вважали за потрібне поїхати додому і самоізолюватись, так і зробили. Інші немісцеві перебувають у Львові. Головне, щоб гравці були в безпеці. Вони знають, що не потрібно зайвий раз кудись виходити і з кимось зустрічатися.

Питання контрактів і зарплат не піднімалося", - сказав Ящишин в ефірі програми "Футбольний формат".

Нагадаємо, ВООЗ оголосила пандемію коронавируса 11 березня. Вперше ж раніше невідома форма захворювання була зареєстрована наприкінці 2019 року в китайському місті Ухань. З того часу вірус проник більш ніж у 150 країн. У світі зафіксовано понад 270 тисяч випадків зараження, половина з них припала на Китай. Зареєстровано понад 11 тисяч смертей. Італія є першою країною в Європі за кількістю заражених. На сьогоднішній день в країні зафіксовано понад 47 тисяч випадків зараження.

Читайте также: Роман Санжар: "Якщо пауза в чемпіонаті затягнеться - це не на руку всім"

Популярные новости