"Олександрія" закупить апарати штучної вентиляції легенів для лікарень міста та області

2265 18.03 2020   20:16
fco.com.ua

За ініціативи президента ФК "Олександрія" Сергія Кузьменка, клуб вирішив підтримати заклади охорони здоров’я апаратами штучної вентиляції легенів (ШВЛ). Цю ідею схвалили партнери компанії "АгроВіста", інформує офіційний сайт клубу.

"Наша найважливіша спільна перемога зараз – це перемога над вірусом! І ми можемо її здобути, якщо докладемо зусиль разом!", — заявив президент ФК "Олександрія" Сергій Кузьменко.

Після консультації з керівництвом Кіровоградської обласної лікарні та Олександрійської міської лікарні, саме таке обладнання було визначене, як найбільш потрібне. Вже ведуться переговори з постачальниками ШВЛ. Ці системи на ринку медичної техніки наразі в дефіциті. Однак, маємо надію, що за кілька тижнів техніка прибуде до наших лікарень. Крім того, будуть придбані витратні матеріали, яких теж бракує на місцях. Наша мета — полегшити роботу лікарів, зробити все можливе, щоб ви мали належну медичну допомогу.

Ми просимо вас бути обережними та відповідальними, слідувати рекомендаціям лікарів, берегти себе та своїх близьких. Будьте здорові!

Читайте также: В "Вальядолиде" отказались от тестов на коронавирус в пользу обычных людей
Популярные новости