"Львів" віддав Педро в оренду чемпіону Фінляндії

2680 17.02 2020   16:41
Фото - Михаил Козелко, FootBoom

Професійний футбольний клуб "Львів" погодив оренду вінгера Педро у фінський клуб КуПС. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Термін орендної угоди – один рік.

Педро приєднався до "Львова" на початку 2019 року. З того часу лівий півзахисник став гравцем основи "синьо-золотих левів". У попередньому чемпіонаті він провів 13 матчів. І саме його два голи приносили команді такі важливі перемоги – на виїзді проти "Десни" та "Олександрії". 13 матчів Педро зіграв і в цьому чемпіонаті Favbet Ліги, але відзначився лише одного разу – в матчі проти "Ворскли".

Читайте также: Микита Ходаковський: "Вимоги у Мелікяна ті ж самі, що були в "Сталі"

Гра Педро зацікавила представників фінського клубу КуПС. Зазначається, що вони звернулися до керівництва ПФК "Львів" щодо можливості його оренди. У львівському клубі пішли на зустріч такому проханню.

КуПС за підсумками минулого сезону чемпіонату Фінляндії (там він відбувається за схемою весна-осінь) виграв чемпіонське звання, і вже влітку розпочне виступи у кваліфікації Ліги чемпіонів. Тож Педро зможе виступити у головному європейському клубному турнірі та здобути важливий досвід, який йому знадобиться у матчах за ПФК "Львів".

Читайте также: Педро Витор может продолжить карьеру в финском клубе "КуПС"

Популярные новости