Олексій Хахльов: "Готовий поділитися з "Карпатами" досвідом створення нової команди"

1892 14.02 2020   17:35

Колишній президент "Вереса" Олексій Хахльов підтримав ідею перетворення "Карпат" в народний клуб.

"ПРО НАРОДНИЙ КЛУБ!

Щиро вітаю всю футбольну спільноту України з надважливою подією - створенням на базі ФК "Карпати Львів" Народної команди!

Сподіваюся, що учасникам вдасться забезпечити відкрите проходження алгоритму спільнодії в процесі заснування Народної команди. А також залучити всіх небайдужих до долі "Карпат" для створення успішного футбольного проекту в сучасних українських реаліях.

Не в правилах хорошого тону давати поради без прохання. Але відчуваю себе дотичним до популяризації ідеї "народності" в українському футболі. Тому, як на мене, важливо поставити акцент на створенні саме КЛУБУ, а не КОМАНДИ!

Ми рухаємося в пошуку оптимальної моделі функціонування професійного футбольного клубу. У нас на Рівненщині знайшли компроміс у юридичній формі - публічне акціонерне товариство. Будемо у Народний Клуб "Верес" Рівне реалізовувати формат об’єднання - громада, бізнес, влада.

Надзвичайно радий, що шляхом створення Народного Клубу вирішив також піти такий потужний бренд як ФК "Карпати". Готовий, при необхідності, прийняти участь в обміні досвідом.

Разом - ми сила!", - написав Хахльов у себе в Facebook.

Популярные новости