Товариський матч. ПФК "Львів" - "Мура" (Словенія) 2:0

1113 09.02 2020   21:28
Фото - Михаил Козелко, FootBoom

ПФК "Львів" – "Мура" 2:0
Голи:
Алваро 25 з пен., Сабіно 30

ПФК "Львів", 1-й тайм: Пеньков, Люлька, Борзенко, Братков, Приймак, Татарков, Богунов, Бопесу, Сабіно, Алваро, Ренан

ПФК "Львів", 2-й тайм: Сарнавський, Гончар, Кравчук, Бусько, Клименчук, Нич, Ходаковський, Шина, Жонатан, Велвес, Пернамбуко

"Львів" переміг у третьому матчі поспіль на зборах у Туреччині. Цього разу команда Мєлікяна здолала словенську "Муру", інформує офіційний сайт клубу.

Зважаючи, що у команди за день до того було одразу два матчі, в вже у понеділок на них очікує ще один спаринг, то тренерський штаб дав можливість зіграти всім, розділивши їх на дві команди. У першому таймі вийшли Пеньков, Люлька, Борзенко, Братков, Приймак, Татарков, Богунов, Бопесу, Сабіно, Алваро та Ренан. І саме у першому таймі було забито два голи. На 25-й хвилині Алваро відзначився з пенальті, а за п’ять хвилин Сабіно (на фото) подвоїв перевагу "синьо-золотих левів".

У другому таймі виходили Сарнавський, Гончар, Кравчук, Бусько, Клименчук, Нич, Ходаковський, Шина, Жонатан, Велвес та Пернамбуко. Однак їм відзначитися не вдалося. Матч так і закінчився перемогою ПФК "Львів" 2:0.

Вже у понеділок, 10 лютого, команда зіграє проти "Маріуполя". На вівторок запланований спаринг з вірменським клубом "Лорі". 12 лютого гравці повертаються до Львова. Два дні у них буде вихідних, після чого команда розпочне підготовку до матчу чемпіонату – 22 лютого на виїзді проти "Олімпіка".

Популярные новости