Товариський матч. "Олександрія" - "Кизил-Жар СК" (Казахстан) 2:0

1219 09.02 2020   17:54
Фото - Facebook ФК "Александрия"

"Олександрія" - "Кизил-Жар СК" (Казахстан) 2:0

Голи:
Третьяков 63, Мишенко 71

"Олександрія": Паньків, Бабогло, Пашаєв, Дубра, Стецьков, Гречишкін, Довгий (Банада, 82), Грицук (Тейшейра, 82), Третьяков, Мишенко, Сітало

Вже з перших хвилин матчу олександрійці притисли суперника до воріт, інформує офіційний сайт клубу. Але, незважаючи на домінування, перший тайм завершився сухою нічиєю - 0:0

Другий тайм розпочався з активних дій обох команд. На 53 хвилині чудову нагоду відкрити рахунок втратив Довгий. Після швидкої атаки олександрійців, Олексій добре відкрився у штрафному майданчику суперника, отримав пас і, маючі простір для удару, пробив. Нажаль, удар виявився неточним, м’яч полетів вище воріт.

На 63 хвилині після потужного тиску на ворота казахської команди, олександрійці відкрили рахунок: Мишенко увірвався у штрафний майданчик і відав точний пас низом на Третьякова (на фото), який без проблем переправив м’яч у ворота - 1:0.

Вже за декілька хвилин Третьяков міг відзначитись дублем, проте м’яч, після його потужного удару з-за меж штрафного майданчику, потрапляє в поперечину.

На 71 хвилині автором другого голу стає і сам Мишенко. Отримавши пас з флангу від партнера по команді, Богдан обіграв двох гравців "Кизил-Жар СК" у штрафному майданчику і пробив з-під захисника в правий кут воріт. 2:0!

Нагадаємо, що наступні два матчі "Олександрії" заплановані на 12 лютого. В цей день о 15.00 суперником команди Шарана буде тбіліське "Динамо", а о 18.30 відбудеться матч із "Дніпром-1".

Читайте также: "Олександрія" - "Левські" (Болгарія) 2:1

Популярные новости