Олексій Хахльов: "Сподіваюсь, все зміниться на краще"

2096 27.01 2020   18:18
Фото - Оф.сайт ФК "Карпаты"

До вашої уваги - коментар новоспеченого гравця львівських "Карпат", чемпіона світу в складі збірної України U-20, півзахисника Олексія Хахльова.

"Відчуваю піднесення після підписання контракту з "Карпатами". Сумував за рідною землею, адже я сам із Західної України, із невеличкого містечка Острог на Рівненщині. "Карпати" – вагомий бренд українського футболу, із великою історією та одними із найкращих вболівальників України, які заслуговують лише на найвищі місця".

"Відсутність ігрової практики – мабуть, найбільша моя проблема на цьому етапі. Але віднині, сподіваюсь, все зміниться на краще. Хотілось би вже у першому контрольному матчі вийти на поле та продемонструвати свою найкращу гру".

"Я і раніше був знайомий із багатьма гравцями "Карпат", у нас чудовий дружній колектив. Перед нами стоять непрості завдання, на команду очікує важка весняна частина чемпіонату України. Тож збори вкрай необхідні, щоб прогресувати, показувати справжній рівень та демонструвати якісний футбол в офіційних матчах", - приводить слова Хахльова офіційний сайт "левів".

Читайте также: Офіційно: Олексій Хахльов - гравець "Карпат"
Популярные новости