Капітан "Колосу" Олександр Поздєєв через травму завершив кар’єру

2849 27.01 2020   16:49
Фото - ФК "Колос"

Старожил "Колосу" Олександр Поздєєв через травму вирішив завершити свою яскраву професійну кар’єру гравця, інформує офіційний сайт клубу. Однак, він залишається у структурі "Колосу" та буде працювати тренером у команді U-19.

Поздєєв був капітаном "Колоса", і наразі є одним з трьох гравців, які пройшли тернистий шлях від аматорської команди з Ковалівки до клубу Прем’єр ліги.

Всього Олександр провів у "Колосі" вісім років, він виступав як аматор у Чемпіонаті Київської області, потім грав на професійному рівні за головну команду.



За "Колос" він зіграв майже 160 матчів, і відзначився 37 голами. У його доробку — три титули чемпіона області, переможця суперкубкового матчу Київщини та тріумфатора Меморіалу Олега Макарова. Окрім того, в його активі виграш обласного кубкового турніру та перемога у Другій лізі та срібло Першої ліги.

Поздєєв свого часу був визнаний найкращим гравцем та найкращим півзахисником в столичному регіоні та двічі поспіль — найкращим гравцем Меморіалу Олега Макарова. Бажаємо Олександру Поздєєву наснаги та удачі на тренерському містку!

Популярные новости