Андрій Садовий - про "Карпати": "Коли непроста ситуація, потрібно допомогти, а не ставити підніжку"

2563 24.01 2020   12:46
Facebook "Карпат"

Сьогодні, 24 січня, мер Львова Андрій Садовий розпочав засідання виконавчого комітету Львівської міської ради з обговорення ситуації, що склалася зі стадіоном "Україна" та передачею земельної ділянки львівським "Карпатам", інформує офіційна сторінка клубу в Facebook.

- Вчора відбулося засідання сесії Львівської міської ради, на якому розглядалося питання закріплення земельної ділянки навколо стадіону, де виступають "Карпати". Дуже неприємно, що не вистачило голосів і дане питання не було проголосоване. Можна говорити про різні речі, але "Карпати" – це наша футбольна команда. "Карпати" грали на цьому стадіоні і будуть завжди грати. І сьогодні, коли в клубу непроста ситуація, їм потрібно допомогти, а не ставити підніжку. Вважаю, що це прикре непорозуміння, – заявив Андрій Садовий.

Також Андрій Садовий звернувся до заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача з ініціативою повторно включити "карпатівське питання" у порядок денний наступної сесії Львівської міської ради.

- Я принципово наполягатиму на тому, що футбольний клуб "Карпати" повинен мати легітимне право і надалі виступати на цьому стадіоні. Якщо клуб висловлює бажання провести реконструкцію, ми підтримаємо це. Це наш футбольний клуб! Зараз багато футбольних клубів з’являються, зникають, а "Карпати" були, є і будуть!, – сказав мер Львова.

Читайте также: "Карпати" до 23 січня очікують рішення Львівської міської ради щодо масштабної реконструкції стадіону "Україна"

Популярные новости