УПЛ не скасовуватиме плей-офф за єврокубки в поточному сезоні, матчі заплановані на 20 і 24 травня

2239 19.01 2020   22:23
Официальный сайт УПЛ

Плей-офф, за право виступати в єврокубках буде в сезоні 2019/2020. Про це УПЛ повідомила клубам ліги в своєму листі, йдеться в інформації "ТаТоТаке". Зокрема, спочатку в листі клубам від 17 січня була інформація, що УАФ запропонувала скасувати в цьому сезоні матчі плей-офф за право участі в єврокубках. Це було зроблено через можливе залучення до збірної України футболістів з команд, що беруть участь в плей-офф.

У листі клубам УПЛ від 18 січня попросили попереднє повідомлення вважати недійсним. У новому листі повідомляється, що матчі плей-офф заплановані на 20 і 24 травня.

Нагадаємо, після завершення другого етапу УПЛ (в якому команди гратимуть у верхній і нижній шістках) має відбутися плей-офф за право зіграти в Лізі Європи. У першому одноматчевому раунді 5-е місце прийме 8-е, а 6-е - 7-е. Переможці першого раунду розіграють путівку в єврокубок на поле команди, яка зайняла більш високе місце в турнірній таблиці. Якщо путівка до Ліги Європи дістанеться переможцю Кубка України, то в плей-офф зіграють команди з 4-го по 7-е місця.

Популярные новости