"Ворскла" повідомила про плани на зимову перерву - курс на Анталью

1057 30.12 2019   08:23
Официальный сайт "Ворсклы"

"Ворскла" повідомила про свої плани на зимову перерву в сезоні. Після перемоги над "Карпатами" (2:1) Юрій Максимов із помічниками подякували хлопцям за все, що встигли зробити разом за досить короткий період часу, інформує прес-служба клубу. При цьому головний тренер підкреслив: у відпустці потрібно поступово готувати себе до прийдешніх випробувань – спочатку на тренувальних зборах, а потім і в чемпіонаті.

Головна команда "біло-зелених" збереться у Полтаві 15-го січня. Цього ж дня проведе втягуюче тренування. Наступні кілька днів на футболістів чекає поглиблене медичне обстеження, а також заняття як на свіжому повітрі, так і в фітнес-клубі. 20-го числа делегація "Ворскли" візьме курс на Анталью, де в одному з готельних комплексів проходитиме зимові навчально-тренувальні збори. Перший етап триватиме до 3 лютого, а другий розпочнеться 7-го лютого.

Зазначимо, що керівництво клубу пішло назустріч тренерській раді, і другу частину НТЗ "основа" проводитиме паралельно з молодіжним складом. Цей обдуманий крок дасть змогу не лише тренерам першої команди зрозуміти потенціал тих, хто має амбіції створити конкуренцію в колективі Юрія Максимова, але й добре підготуватися до старту в новому році, який, нагадаємо, "Ворскла" (U-21) завершила на першій сходинці. В Україну ворскляни планують повернутися 21-го лютого. Про кількість спарингів та імена суперників буде повідомлено додатково.

Читайте также: Юрій Максимов: "Чому б не замахнутися на підкорення кубкової вершини із "Ворсклою"?
Популярные новости