Офіційно: Олексій Хобленко – гравець СК "Дніпро-1"

2550 28.12 2019   22:52
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Черговим новачком "Дніпра-1" у поточному міжсезонні став 25-річний форвард Олексій Хобленко. Контракт з гравцем підписано на два з половиною роки, інформує офіційний сайт "спортклубівців".

Олексій Хобленко народився 4 квітня 1994 року у місті Єкатеринбург. Першою футбольною школою його стала "Електрон" (Ромни), далі він рік займався у ДЮСШ "Юність" (Чернігів), після чого виховувався в Академії київського "Динамо".

У складі столичного "Динамо-2" він і починав свою професійну кар’єру на рівні Першої ліги (72 матчі, 11 голів), був в оренді в іншому колективі першого дивізіону СК "Полтава" (18 матчів, 4 голи), після чого три роки виступав на рівні УПЛ за ужгородську "Говерлу" і одеський "Чорноморець" (65 матчів, 11 голів – в чемпіонаті і 1’ матч у Кубку України).

Далі Хобленко півроку провів у польському "Леху" з Познані (11 ігор, 2 голи в Естраклясі і 3 матчі, 1 гол за дублюючий склад в третьому польському дивізіоні). Останні два сезони Хобленко виступав за "Динамо" (Брест), у складі якого у 2019 році став чемпіоном Білорусі. За динамівців він провів 37 матчів і забив 13 м’ячів у чемпіонаті країни, зіграв 4 зустрічі у єврокубках та по одному матч у Кубку країни і Суперкубку Білорусі.

У складі юніорських збірних України Олексій Хобленко провів 62 матчі і забив 17 м’ячів.

Читайте также: Офіційно: Олександр Сваток - гравець "Дніпра-1"

Читайте также: "Днепр-1" может арендовать у "Реала" Андрея Лунина

Популярные новости