"Карпати" - "Десна": післяматчева прес-конференція Олександря Рябоконя

1193 08.12 2019   17:13
Официальный сайт "Карпат"

Післяматчева прес-конференція головного тренера чернігівської "Десни" Олександря Рябоконя після гри 17-го туру Favbet Ліги проти "Карпат", в якому чернігівчани здобули перемогу з рахунком 6:2.

"Напевно, важко буде коментувати цей матч тренеру львівської команди, але мені також не дуже легко, все ж таки великий рахунок. Прикро за "Карпати". Ми створили багато моментів, дуже добре рухались та вмикали швидкості, тому вдячний хлопцям за гру. Нам потрібно працювати у багатьох компонентах. Була впевненість, що ми мали брати три очки, продовжувати боротьбу та з гарним настроєм підійти до останньої гри у цьому році проти київського "Динамо".

"Поки що за друге місце ми боротись не будемо. Ми ставили перед собою завдання потрапити до першої шістки, вважаю, що 33 очки достатньо для цього. У нас залишився один поєдинок, ми реально оцінюємо ситуацію та розуміємо, що зустріч проти киян буде важка. Після такого рахунку, їхнє ставлення до поєдинку з нами буде дуже серйозним. На сьогоднішній день дві команди сильніші у всіх компонентах, ніж інші. Можливо, за заліковими балами це не так помітно, але "Шахтар" та "Динамо" наразі це не наші суперники", - цитує Рябоконя офіційний сайт львів’ян.

Читайте также: Favbet Лига. "Карпаты" - "Десна" 2:6. Обзор матча (Видео)

Популярные новости