Єгор Картушов: "Реально потрапити у збірну чи ні – покаже тільки час та моя подальша гра"

2172 21.11 2019   22:34
Фото - Денис Руденко, FootBoom

В найближчі вихідні "Десна" на виїзді зігра з дебютантом УПЛ – "Колосом" (Ковалівка). Про те на що налаштована команда у цьому протистоянні, підтримку вболівальників та збірну України розповів один з кращих асистентів Прем’єр-Ліги, півзахисник "Десни" Єгор Картушов.

– В останньому випуску програми "ПроФутбол" Вас назвали серед футболістів, які, за версією журналістів, можуть підсилити збірну України. Як думаєте, чи реально отримати виклик від Андрія Шевченка?

– По-перше, мені приємно чути, що за моїми виступами слідкують, відзначають. Але збірна зараз гарно грає, вийшли на Євро. Тому реально потрапити у збірну чи ні – покаже тільки час та моя подальша гра.

– "Десна" зараз одна з кращих команд Української Прем’єр-Ліги. Кого б з партнерів Ви порадили у збірну країни?

– В нас дійсно зараз підібрався сильний, потужний склад. Кого б порадив? Думаю, захисників, адже захист "Десни" – один з найнадійніших у лізі. Максим Імереков, Денис Фаворов – вважаю, гідні кандидати у збірну.

– Незабаром гра проти "Колоса". На Вашу думку, чи реально буде переграти ковалівців?

– Ми готуємося до цього протистояння, тому хочемо тільки перемогти, адже останній матч з "Дніпром-1" зіграли не кращим чином – нічия. Тому нам потрібна перемога. Звичайно, будемо намагатися її здобути.

– Гра буде проходити у Києві – географічно це не дуже далеко від Чернігова. Чи чекаєте на підтримку чернігівських уболівальників?

– На своїх вболівальників ми чекаємо завжди. Тим більше Київ дійсно недалеко. Тому чекаємо на підтримку "Десни" у матчі з "Колосом".

Читайте также: Андрій Мостовий: "Якщо "Десна" взяла таку планку, займає третю сходинку, то треба триматися"

Популярные новости