Офіційно: Тайсон дискваліфікований, "Динамо" отримало півмільйонний штраф та матч без глядачів

3086 21.11 2019   13:59
Фото - Денис Глушко

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу визначив санкції щодо окремих клубів, футболістів та тренерів, інформує прес-служба УАФ.

Відбулося чергове засідання КДК УАФ. Серед іншого, були визначені дисциплінарні санкції у зв’язку з подіями, що відбулися в останніх турах чемпіонату України серед команд клубів УПЛ.

Зокрема, після розгляду подій, що мали місце під час матчу 14-го туру "Шахтар" — "Динамо", визначено: ФК "Динамо" проведе один домашній матч без глядачів (плюс один матч без глядачів умовно з випробувальним строком до кінця сезону-2019/2020) та зобов'язаний внести обов’язковий грошовий внесок у розмірі 500 тисяч гривень. Футболіст ФК "Шахтар" Тайсон, вилучений з поля в тому матчі, відсторонений на одну гру та ще на дві умовно.

Таке ж покарання у вигляді відсторонення на один матч та два матчі умовно отримав голкіпер ФК "Карпати" Олег Кудрик, який отримав червону картку після завершення матчу 14-го туру із "Маріуполем".

Футболісти ФК "Олександрія" Юрій Паньків та ФК "Колос" Євгеній Морозко, вилучені з поля в матчах 14-го туру з "Олімпіком" та "Зорею", відсторонені на один матч та ще на один матч умовно. Головний тренер ФК "Олександрія" Володимир Шаран відсторонений на два матчі та ще на один матч умовно.

Популярные новости