"Ворскла": гумор Максимова, повернення Артура та Кане, один дотик

1446 21.11 2019   11:15
Официальный сайт "Ворсклы"

"Ворскла" продовжує підготовку до матчу 15-го туру чемпіонату України з "Дніпром-1" (23 листопада, 17:00), інформує прес-служба клубу.

В один із найхолодніших днів цієї осені футболісти команди Юрія Максимова зігрівалися за рахунок інтенсивності тренувального процесу, цікавих вправ із ривками та маневруваннями, а також, у паузах, хорошим гумором, якого, як виявилося, у нового тренерського штабу вдосталь.

Через застуду не працював з усіма Кравченко, біль в нозі поки заважає тренуватися на повну Коломойцю. Індивідуально, як і раніше, займаються Хуанма Гарсія та Едін Шехіч. За твердженням клубного лікаря Миколи Ігнатенка, це вперше за його 25-річну практику роботи в клубі, команду "підкосила" така значна кількість різних травм ключових виконавців.

Став до роботи Артур, після участі в Кубку африканських націй U-23 повернувся малієць Кане. Та, навіть попри це, ворскляни перед виїзною грою з "Дніпром-1" відчувають серйозний кадровий голод, адже не можуть розраховувати на дискваліфікованих Луїзао та Мартиненка. Проте, навряд чи зараз можна гадати, кого бачитиме у старті новий тренерський штаб.

Завершували сьогоднішнє заняття змаганням двох команд у вправності бити в один дотик після флангового навісу. Перемогу здобула команда Павла Ребенка, у складі якої були також Баєнко, Пап-Альюн, Скляр, Саків, Пердута, Петровіч, Сапай, Васін та Хебай. Один із забитих м’ячів виглядав особливо ефектно, та зірвав оплески навіть у команди-суперника: це Тодор "заліпив" невідпорним ударом з ноги у самісіньку ліву "дев’ятку". Робота кипить.

Читайте также: Офіційно: Юрій Максимов - головний тренер "Ворскли"

Популярные новости