Поліція порушила кримінальну справу за фактом правопорушення на матчі "Шахтар" - "Динамо"

1323 12.11 2019   14:30

Національна поліція у Харківській області порушила кримінальну справу за фактом правопорушення під час матчу 14-го туру Favbet Ліги "Шахтар" - "Динамо" (1:0), який відбувся 10 листопада у Харкові, на ОСК "Металіст". Про це повідомляється на офіційному сайті правоохоронного відомства.

"11 листопада слідчим Слобідського відділу поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) Кримінального кодексу України. Зараз матеріали кримінального провадження направлені до прокуратури Харківської області для вирішення питання щодо можливої зміни підслідності. Поліцією вживаються всі необхідні заходи щодо встановлення та розшуку осіб, причетних до злочину. Хід цієї роботи перебуває на особистому контролі керівництва ГУНП в Харківській області", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, матч було зупинено на декілька хвилин через расистські кричалки від уболівальників киян в бік гравців "Шахтаря". Після повернення на поле суддя зустрічі Микола Балакін вилучив Тайсона через демонстрацію півзахисником середнього пальця фанатам "Динамо".

Читайте также: "Динамо" могут наказать штрафом в 250-500 тысяч гривень плюс матч без зрителей

Популярные новости