Єгор Назарина: "Карпати" їхали в Маріуполь за перемогою"

1560 09.11 2019   19:31
Официальный сайт "Карпат"

Гравець "Карпат" Єгор Назарина в коментарі прес-службі клубу поділився враженнями від матчу з "Маріуполем" (2:2).

– Загалом емоції позитивні – наприкінці зустрічі ми вирвали нічию. Як на мене, ми в Маріуполі, скоріше, втратили два очки, ніж знайшли одне. "Карпати" їхали сюди за перемогою і я вважаю, що повинні були перемагати. Однак те, що ми врятувалися на останніх хвилинах – це також непогано.

– Раніше пенальті виконували Олексій Гуцуляк та Крістіан Понде. Гру залишив також Сергій Вакуленко, який потенційно міг пробити одинадцятиметровий. Чому саме ти підійшов до позначки?

– Я взяв м’яч і був впевнений, що заб’ю. Команда мені довірила це право. На щастя, все вдалося. Дякую усім за підтримку.

– Зі сторони здалося, що ти не особливо хвилювався.

– Не знаю, чому, але в даній ситуації не сумнівався, що зможу забити. Як бачите, все так і сталося.

– В епізоді з першим забитим голом також треба дякувати партнерам за класні передачі: Дубінчаку та Понде.

– Це правда, без партнерів цього не сталося б. Дубінчак виконав хорошу подачу з флангу, Понде вдало скинув на мене головою. Мені ж залишалося лише забити.

– Вихід на поле Ярослава Деди по перерві суттєво вплинув на дії "Карпат" в атаці?

Читайте также: "Карпати": Кучер та Гуцуляк продовжують займатися за індивідуальною програмою

– Думаю, це було помітно і по телевізору, і з трибун стадіону. Ярослав вийшов і додав швидкості та активності попереду. Він – молодець. Вважаю, що другий гол – це його заслуга, адже саме Деда заробив цей пенальті.

– За рахунку 0:2 ви могли повірити в те, поразки вдасться уникнути?

– Мабуть, кожен з хлопців вірив, що ми відіграємося. В перерві тренер нагадував нам про матчі українських команд в єврокубках, які на тижні по ходу поступалися, але уникали поразок. Нам також це вдалося. Більше того, ми могли взагалі вигравати цей матч, адже моменти команда створювала непогані.

Популярные новости