Ростислав Ящишин: "Карпати" - дуже серйозна стресова організація, 21 тренер змінився за 8 років, це нормально?"

1399 22.10 2019   13:58
Фото - "Карпаты"

Виконавчий директор "Карпат" Ростислав Ящишин розповів про тренерських перестановки в клубі.

"Чи нормально, коли 21 тренер змінився за 8 років? Я думаю, що це багато. Можливо, були тренери в "Карпатах", які могли дати більше результатів, якби в них було більше часу. Але не кожен тренер може працювати в "Карпатах". Теж на це треба врахувати. "Карпати" - це дуже серйозна стресова організація, де не тільки від тренера вимагають, але й від футболістів та працівників. Це дуже вимогливий клуб, який вимагає неможливого для того, щоб отримати максимум. Зараз ми максимум отримати не можемо. Очевидно, погано вимагаємо.

На мою думку, кожен тренер обов'язково дасть результат, якщо у нього буде час і можливості. Якщо в нього чогось не буде, він результату дати не може. Я не кажу конкретно про Чижевського або Санжара. Це взагалі аксіома в українському футболі. Якщо в тренера є час, то він дасть результат. Я сам ще мало часу на цій посаді. За моїх часів лише три тренера змінилося.

Ми працюємо з різними агентами. Я кожен день спілкуюся з двома-трьома. Кожен з них щось дає. Від кожного ми чогось хочемо. Але сказати, що один агент керує всім, я не можу, - сказав Ящишин в інтерв'ю програмі "Профутбол".

Читайте также: Роман Санжар: "С Дыминским общаемся по телефону, он хочет видеть атакующую и агрессивную игру"

Популярные новости