Товариський матч. "Дніпро-1" - "Олександрія" 2:1. Дубль Булеци

1377 13.10 2019   16:31
Официальный сайт "Днепра-1"

"Дніпро-1" - "Олександрія" 2:1

Голи: Булеца 26, 50 - Безбородько 12.

"Дніпро-1": Юрчук (Кліщук, 46), Сафронов (Романюк, 46), Логінов (Лопирьонок, 46), Папа Гуйе, Шаповал (Польовий, 71), Кравченко (Сабатіні, 86), Сніжко (Загальський, 61), Булеца (Чичиков, 71), Коркішко, Кобахідзе (Бєляєв, 61), Куліш (Кузін, 61).

"Олександрія": Рудик (Степанцов, 71), Мирошниченко (Соколов, 46), Стецьков (Ковалець, 61), Бухал (Прокопчук, 46), Гречишкін (Дришюк,46), Запорожан (Довгий,46), Банада, Тейшейра (Шастал, 46), Третьяков (Гура, 46), Задерака (Лучкевич, 61), Безбородько (Сітало, 46).

"Дніпро-1" та "Олександрія" заповнили паузу в чемпіонаті України спарингом, який відбувся на "Дніпро-Арені", інформує прес-служба клубу.

Можна говорити про те, що це візит-відповідь, адже ці команди проводили контрольний матч перед стартом цього чемпіонату на олександрійському стадіоні "Ніка", який закінчився перемогою господарів 2:1. У звітній грі дніпряни не могли розраховувати на трьох збірників – Владислав Супряга і Олександр Назаренко зараз у молодіжної збірній України, а Арсеній Батагов в юнацькій збірній U-19. Крім того, на розминці перед грою пошкодження отримав Ігор Когут, і його у стартовому складі замінив Сергій Булеца.
Стартові 10 хвилин пройшли у рівній грі, і за цей час було завдано лише один удар по воротах, коли Сафронов вирішив пробити метрів з 23-х, але м’яч пройшов над поперечиною. Гості ж фактично першу ж гостру атаку завершили взяттям воріт. На 12-й хвилині Гречишкін довгим пасом вивів сам на сам з Юрчуком Безбородька і форвард олександрійців впевнено реалізував свій шанс. Дніпряни вперше по серйозному потурбували Рудика на 22-й хвилині гри — це Куліш завдавав удар з розвороту, але голкіпер гостей зреагував на поло тужний постріл. Проте невдовзі дніпряни таки відновили рівновагу – Олександр Сафронов на правому фланзі кинув у прорив Сергій Булецу, який чітко розібрався у чужому штрафному майданчику, завдавши потужний удар під поперечину -1:1.

Читайте также: Дирекция УПЛ утвердила даты и время начала матчей 13-го и 14-го тура

Гості відповіли небезпечними ударами з-за меж штрафного майданчику – Тейшейра пробив поруч із стійкою, а після удару Запорожана Юрчук перевів м’яч на черговий кутовий. Проте останні чверть години першого тайму гра тривала за великої переваги дніпрян. На 32-й хвилині Куліш був на непоганій позиції перед воротами гостей, але пробити йому захисники так і не дали. Потім вже Булеца завершував свій прохід потужним ударом, але м’яч на шляху до воріт влучив у Бухала. Ще більш гостро біля воріт гостей було після удару головою Куліша, який спіймав навіс Кобахідзе з правого флангу, але м’яч пройшов в сантиметрах над поперечиною, а на 39-й хвилині вже Коркішко пробив зі штрафного у хрестовину. Перед самим свистком на перерву Булеца знову намагався пробити щільний захист гостей, але захисник "Олександрії" вибив м’яч з дальнього кута.

А от на початку другого тайму господарі вийшли вперед. Коркішко прострелив з лівого флангу, і м’яч дійшов до Булеци, який впевненим ударом оформив дубль. Пропустивши, гості намагалися перевести гру ближче до воріт дніпрян, проте з моментів у найближчі хвилини запам’ятався тільки удар Сітало в падінні головою, який замикав навіс Стецькова, але м’яч пройшов повз воріт - 2:1.

Читайте также: Где и как ходят на футбол: увидеть Коноплянку, доехать до Оболони

Популярные новости