Олександр Караваев: "Через рік-другий Тимчика всі клуби з руками і ногами заберуть"

2344 12.10 2019   16:45
Фото - Михаил Козелко, Footboom

Гравець "Динамо" Олександр Караваев в інтерв’ю клубному "Динамо Київ", яке цитує офіційний сайт "біло-синіх", розповів про період гри за "Зорю".

- Коли ви зрозуміли, що переросли рівень "Зорі" і потрібно робити крок уперед?

- Коли переходив у "Фенербахче", був саме такий період. У Туреччині не склалося, повернувся в "Зорю". Рік видався плідним у луганському клубі, я повернувся у збірну. Пішов прогрес, міг би йти з команди. Склалося так, що зараз перейшов в "Динамо". Все на краще.

- Скоро може повернутися з оренди в "Зорі" Олександр Тимчик. Що можете про нього сказати?

- Коли він тільки перейшов в "Зорю", я жив з ним на зборах в одній кімнаті. У плані побуту хлопець дуже тихий, спокійний, скромний. Він ніколи не підведе. Це хороший футболіст, у нього є задатки - швидкість, боротьба, мислення. Трохи йому ще потрібно додати впевненості, так як він молодий хлопець. У нього все попереду. Навіть себе в такому віці згадую, була присутня невпевненість, нервозність, боявся зробити помилку. Він дуже добре вчинив, коли пішов в оренду. Саша ще буде рости і за рік-другий стане сформованим футболістом. Тоді його всі клуби з руками і ногами захочуть забрати.

- Ви працювали із Юрієм Вернидубом. Чого він вас навчив?

Читайте также: Андрій Шевченко вимушено викликав до збірної України Юрія Паньківа

- Він надав мені впевненості в собі, бажання постійно прогресувати. Молодим футболістам не дає розслабитися. У нього прекрасна здатність налаштовувати гравців на ігри, тренування. Виникає відчуття, ніби твоя кожна гра - остання, і ти викладаєшся на 100 відсотків. Іноді він, буває, перебільшує, але це дає плоди. Тому що може вичавити з тебе всі соки, як з лимона.

Популярные новости