"Карпати": четверо з "дубля" та повернення Олексія Гуцуляка

1076 10.10 2019   12:15
Официальный сайт "Карпат"

"Карпати" продовжують підготовку на заміській базі в Брюховичах до товариського матчу з "Жальгірісом" (Каунас), інформує прес-служба клубу.

У зв’язку із міжнародною паузою, нагадаємо, у розташуванні команди відсутні Владислав Дубінчак, Марвін Мартінс, Тім Халл, Александру Бойчук та Кірил Кіриленка. Через хворобу були змушені пропустити сьогоднішнє заняття Володимир Якімець, Сергій Вакуленко та Фране Войковіч, а Андрій Бусько та Мелвін Лоренцен займалися за індивідуальною програмою. Проте, є і хороші новини – до загальної групи повернувся Олексій Гуцуляк, який готовий взяти участь у спарингу.

За відсутності багатьох футболістів першої команди Роман Санжар у тренувальному процесі активно задіяв гравців дублю "Карпат" – Остапа Притулу, Олега Веремієнка, Андрія Артима та Романа Толочка.

Нагадаємо, що у суботу, 12-го жовтня о 17:00 львівські "Карпати" на стадіоні "Україна" прийматимуть "Жальгіріс" із Каунаса. Вхід на стадіон – вільний. Трансляцію матчу можна буде переглянути на клубному YouTube-каналі.

Читайте также: Дирекция УПЛ утвердила даты и время начала матчей 13-го и 14-го тура

Популярные новости