Роман Санжар: "Будемо приділяти більше уваги для реалізації одинадцятиметрових ударів"

832 03.10 2019   18:51
Фото - "Карпаты"

Головний тренер львівських "Карпат" Роман Санжар розповів Інформаційному центру клуба про очікування від матчу з "Олександрією".

– Після кубкового матчу у команди відбулась розмова з вболівальниками...

– Так, вони мають право вимагати від команди хорошу гру та позитивний результат. Ми повинні правильно сприйняти це, а їхні слова мають вплинути на настрій та відповідальність футболістів. Тому я вважаю, що це нормальний процес: якщо фанати аплодують, значить команда грає добре, і навпаки.

– Ви неодноразово говорили, що команді не вистачає Олексія Гуцуляка...

– У команді всі повинні розуміти, що на даний момент у нас багато молодих гравців, які ще не готові до тих завдань, які стоять перед нами. Водночас, для колективу дуже важлива присутність Гуцуляка, адже незважаючи на свій вік він є дійсно досвідченим футболістом у складі "зелено-білих". Я очікую на його повернення, але коли саме він зможе вийти на футбольне поле, зі стовідсотковою впевненістю сказати ще не візьмуся.

– Які сильні сторони відзначите у майбутнього суперника?

– "Олександрія" посіла третє місце у минулому сезоні та представляє нашу країну у єврокубках. Вони добре укомплектовані, в них зіграна та досвідчена команда. Вважаю, що вони цілком заслужено стали бронзовими призерами у попередньому сезоні.

Читайте также: Роман Санжар: "Для Динамо такой результат — большой негатив"

– Чи проводитимуть "Карпати" спаринг під час міжнародної паузи, пов’язаної з матчами збірних?

– Так, у нас запланована товариська зустріч – 12-го жовтня ми прийматимемо литовський "Жальгіріс" з Каунаса.

– Останнім часом команда не змогла реалізувати кілька важливих пенальті...

– Відверто кажучи, у нас дуже багато роботи та вправ, які потрібно відпрацьовувати. Тому згоден, що ми не приділяли достатньо уваги на тренуванні для їх виконання. Добре, що у нас є моменти у грі, команда намагається грати агресивніше. Проте тепер ми будемо приділяти більше уваги для реалізації одинадцятиметрових ударів.

Популярные новости