Сергій Старенький: "З "Олімпіком" буде вдвічі складніше, ніж з "Маріуполем"

1303 02.10 2019   17:13
Фото - Денис Руденко, Footboom

Зустріч проти "Маріуполя" стала 101-ою у футболці "Десни" для півзахисника чернігівського клубу Сергія Старенького. В коментарі клубній пресс-службі футболіст розповів про те, за рахунок чого вдалося перемогти у Донецькій області, та спрогнозував: чи стане для команди легкою битва з донецьким "Олімпіком"…

– "Десна" досягла найбільшої перемоги в історії своїх виступів в УПЛ, перегравши "Маріуполь" з рахунком 4-0. Чи був цей успіх дійсно легким?

– Легкою ця перемога точно не була. Але, напевно, була заслуженою за результатом. Думаю, що ми краще грали, й, як-то кажуть: рахунок на табло. Хоча, напевно, могли забити й більше…

– Попереду матч з останньою командою Прем’єр-Ліги – "Олімпіком", який у попередньому турі поступився "Зорі" з рахунком 0-5. Очікуєте на легкі три очки?

– Думаю, буде вдвічі складніше, ніж з "Маріуполем", адже "Олімпік" приїде розлючений поразкою у минулому турі, та й взагалі на матчі проти нас вони зазвичай виходять з особливим настроєм… Тому буде важко. До того ж донеччан сама турнірна ситуація змушує битися до останнього.

– Кого б Ви виділили у стані суперника?

– З тих кого я знаю – Павла Ксьонза, з яким я грав ще у "Олександрії". Але матч з нашою командою він пропустить через дискваліфікацію…

Читайте также: Судейские назначения на 10-й тур Favbet Лиги и телепрограмма

– На попередньому домашньому матчі "Десни" з іншою донецькою командою – "Шахтарем", був аншлаг. Як Ви вважаєте, чи збереться повний стадіон й на двобій "Десна" – "Олімпік"?

– Так як команда показує гарну гру й результат, думаю, вболівальники прийдуть та підтримують нас. Хочу попросити вас приходити на трибуни. Адже футболісти грають для уболівальників, для того, щоб їх радувати. Команда потребує підтримки! Запрошуємо на стадіон.

Популярные новости