Юрій Береза: "Малюнок гри в нас є навіть у тих матчах, де ми поступаємося"

1189 22.09 2019   16:41
Официальный сайт "Днепра-1"

Почесний президент СК "Дніпро-1" Юрій Береза розповів про власні враження від матчу проти "Карпат", де дніпряни перемогли, 2:0.

"Сьогодні я отримав справжню насолоду і красоту від матчу. По-перше, видно що команда додає від матча до матчу. По-друге, я бачу малюнок гри. Він є навіть у тих матчах, де ми поступаємося, ми все одно граємо у свій футбол. Можливо, нам не все вдається, але ми демонструємо свій футбол, в чому і є наша самобутність. Подивиться на сучасну УПЛ. Хто має свій почерк? Дуже мало таких команд. Я радий, що "Дніпро-1" має свій почерк, має власну яскраву крапку, яку команда може поставити у будь-якому матчі. Так, не все вдається, не вистачає десь досвіду, але подивіться, як підтягується наша молодь. І це головне, у нас є віра в майбутнє, що найближчим часом ми будемо показувати результати на рівні першої шістки Прем’єр-ліги.

Що стосується найближчих матчів проти грандів, то на цьому рівні взагалі немає простих ігор. І у цих матчах проти "Динамо" і "Шахтаря" ми будемо перевіряти команду, її рівень. Ми вже зараз мріємо про єврокубки, і подібний досвід буде здобуватися саме у таких матчах.

І ще я хочу подякувати нашим найвідданішим вболівальникам, які приходять на кожен матч. Я знаю, що вболівати по телебаченню чи Інтернету навіть приємніше і легше, але ми граємо у першу чергу для тих, хто приходить на стадіон, тому їм особлива подяка", - цитує Березу офіційний сайт дніпрян.

Читайте также: Favbet Лига. "Днепр-1" - "Карпаты" 2:0. Раз - Супряга, два - Супряга (Видео)

Популярные новости