Олександр Сніжко: "Приємно, що у "Дніпра-1" склад зберігся після нижчих дивізіонів"

1449 21.09 2019   17:31
Официальный сайт "Днепра-1"

Хавбек "Дніпра-1" Олександр Сніжко в коментарі прес-службі клубу поділився враженнями від матчу 8-го туру чемпіонату України з "Карпатами" (2:0).

— Олександре, ти вперше в кар’єрі вийшов в стартовому складі команди на рівні УПЛ. Коли дізнався, що будеш грати з перших хвилин?

— Це було оголошено на установці, а крім того, за ходом тренувань відчувалося, що у мене більше шансів з’явитися на полі, ніж зазвичай. Тому я вже готувався, думаючи про це. Було багато хвилювань, але остаточно дізнався про це сьогодні.

— У матчі проти "Карпат" вийшло одразу дев’ять гравців, які виступали за спортклубівців у Другій лізі, а ще двоє з Першого дивізіону. Можна говорити про більшу зіграність з партнерами по матчу?

— Насправді, приємно, що у нас склад зберігся після нижчих дивізіонів, але тут все ж таки більше збіг обставин. Нас підсилили якісні футболісти, просто, можливо, не усі ще розуміють на полі один одного так, як взаємодіємо на полі ті, хто грають в команді більше двох років.

— В цілому, наскільки важкою для тебе особисто далася сьогоднішня перемога?

— Гадаю, що для вболівальників гра була дуже цікавою, а самих футболістів зустріч тримала в напрузі. Важко було, хоча, можливо, з боку так і не здавалося. У "Карпат" також було багато моментів, підходів до наших воріт. Чого тільки вартий епізод, коли була контратака суперника після того як, здавалося, ми повинні були забивати, а у підсумку м’яч влучив у нашу поперечину. Так що було непросто. І мені особисто було важко фізично, оскільки вже давно не грав з перших хвилин, а особливо згадується період, коли ми почали перший тайм з пресингу, а перед перервою вже було важко, як і у другому таймі. Проте, намагався це не показувати, але, гадаю, що на відео це вже буде видно.

Читайте также: Валерій Юрчук: "В матчі з "Карпатами" не можна було пропускати"

— Попереду у команди три складних матчі, кожен непростий по своєму: і "Агробізнес" у Кубку, а далі "Динамо" та "Шахтар". Вистачить команді сил?

— Це наші залізні 9 очок(сміється)! Будемо старатися, а що нам ще залишається? Звичайно, попереду матчі з грандами, і непростий виїзд з "Агробізнесом", адже команда нам на ходу у Першій лізі. Говорити про максимальний результат у цих трьох матчах важко, але з кожної з цих ігор ми намагатимемося вижимати усі сто відсотків.

Популярные новости