Сергій Логінов: "Ми, можна сказати, самі забиваємо собі голи"

1011 14.09 2019   19:20
Официальный сайт "Днепра-1"

Гравець "Дніпра-1" Сергій Логінов в коментарі прес-службі клубу поділився емоціями від гри з "Олександрією" (0:2).

— Ми їхали за очками, але майже нічого не вийшло. Суперник непогано пресингував та вибігав в атаку великою групою футболістів. Нам було важко виходити з оборони. У другому таймі ми дещо перебудувались, більше контролювали м’яч, але неправильно ним розпоряджались. Тому й було мало моментів.

— Раніше не було такої кількості прикрих помилок в обороні, як у матчах в цьому чемпіонаті. Через що вони відбуваються?

— Важко коментувати це. Факт залишається фактом: ми, можна сказати, самі забиваємо собі голи. При цьому треба продовжувати працювати і підтримати тих, хто інколи помилявся. Помиляються усі, і ні в якому разі не можна втрачати віру у власні сили. Вважаю, наші гравці можуть грати у футбол та будуть прогресувати.

— Нібито в останніх матчах команда почала показувати непоганий футбол, але сьогодні не вдавалося зав’язати щось у середній лінії та попереду…

— Я не прихильник того, аби продовжувати говорити, що ми маємо звикати до вищої ліги. У нас достатньо футболістів, які вже пограли. На мою думку, кожен має вимагати максимально із себе, ставити собі завдання навіть вище власних можливостей. Значить, нам ще потрібен час, аби зігратися.

Читайте также: Сергій Логінов: "Дніпро-1" додає від матчу до матчу"

Популярные новости