"Львів": Володимир Мазяр швидко знайшов спільну мову з бразильцями

1419 12.09 2019   14:27
Официальный сайт "Львова"

"Львів" на чолі з новим головним тренером Володимиром Мазяром готується до виїзного матчу 7-го туру чемпіонату України із "Колосом", інформує прес-служба клубу.

Часу на розкачку у новоспеченого наставника "синьо-золотих" немає, адже вже у цей вікенд команда поновлює виступи у чемпіонаті України. Враховуючи те, що на львів’ян найближчого місяця чекає інтенсивний змагальний період, включаючи ігри Favbet Ліги та матч Кубку України з чернівецькою "Буковиною", Володимир Мазяр одразу ж влився у робочий процес.

Буквально з першого тренування новий коуч демонструє свій авторитет у колективі та доводить до підопічних власні тренерські концепції. Цікаво, що він досить швидко знайшов спільну мову і з бразильськими виконавцями "Львова", які намагаються слідувати усім вимогам нового наставника.

У середу "Львів" максимально приділив увагу саме прийдешньому протистоянню з дебютантом вищої ліги. Володимир Мазяр спочатку провів теорію з командою, а опісля – тактичне заняття з гравцями на футбольному полі. Окремо від основної групи працював захисник "містян" Микола Квасний, який наразі відновлюється від пошкодження та пропустить поєдинок чемпіонату з "Колосом" у результаті відсторонення через чотири отримані жовті картки.

Читайте также: Андрій Паньків - про призначення Мазяра: "Львову" потрібен молодий, харизматичний та амбітний тренер"

Нагадаємо, виїзд до Києва у львів’ян запланований на суботу, після ранкового тренування опівдні команда автобусом візьме курс на столицю України. Матч "Колос" – "Львів" відбудеться 15 вересня о 19:30 на "Оболонь-Арені" і транслюватиметься на телеканалі "Футбол 1".

Популярные новости