Товариський матч. "Львів" – "Львів" (U-21) 4:0

1402 09.09 2019   18:21
Фото - "Львов"

Товариський матч

ПФК "Львів" – ПФК "Львів" U-21 4:0

Голи: Борзенко (10), Вісенте (33), Пернамбуко (53), Шина (55)

ПФК "Львів": Бандура – Насонов, Братков, Борзенко, Гончар, Мартан, Сабіно, Алваро, Вісенте, Педро, Філіпе

На заміни виходили: Пернамбуко, Шина, Баяно, Пентелейчук

ПФК "Львів" U-21: Сарнавський – Демків, Клебер, Олексів, Савошко, Зубков, Заяць, Пентелейчук, Баяно, Хімчак, Кос

На заміни виходили: Білий, Медведєв, Нич, Карвацький, Ременяк, Тягло, Сабіно

У неділю, 8 вересня, на "Соколі" відбулася двостороння гра між головною та дублюючою командами професійного футбольного клубу "Львів".

Команди провели повноцінний спаринг з двома таймами по 45 хвилин без обмежень за кількістю замін. Більше того, склади команд не були сталими, протягом гри деякі виконавці були задіяні за обидва колективи.

Незважаючи на товариський статус зустрічі, матч проходив за високих швидкостей і часом навіть занадто жорсткої боротьби. Гравці дублю "синьо-золотих левів" намагалися якнайкраще проявити себе у протистоянні з футболістами "основи". Але майстерність все-таки взяла гору: у кожному з таймів підопічні Богдана Блавацького забили по два м’ячі.

На 10-й хвилині навісна подача з кута поля завершилася влучним ударом головою Борзенка. Після півгодини гри Вісенте скористався фланговим прострілом Алваро і вразив дальню нижню "шістку" воріт Сарнавського.

Після перерви вже забивали виконавці, які з’явилися на заміни. Пернамбуко лівим флангом вивалився на рандеву із Сарнавським і впевнено підсік м’яч над воротарем, а одразу після цього Шина замкнув прострільну передачу Насонова на ближній стійці.

Популярные новости