Товариський матч. "Дніпро-1" - "Маріуполь" 2:3. Обмін автоголами

2185 07.09 2019   21:08
Официальный сайт "Днепра-1"

"Дніпро-1" - "Маріуполь" 2:3

Голи: Куліш 35, з пенальті, Шаповал 12, автогол - Чурко 66, Полегенько 77, автогол, Байда 86.

Вилучення: Романюк (90, друга жовта картка).

"Дніпро-1": Юрчук (Кліщук,46), Романюк, Сафронов (Лопирьонок, 46), Логінов, Шаповал (Польовий, 67), Кравченко, Сніжко (Загальський, 46), Бєляєв (Когут, 46), Коркішко (Чичиков, 46), Кобахідзе (Назаренко, 46), Куліш (Кузін, 57).

"Маріуполь": Худжамов (Гальчук, 46), Кірюханцев, Яворський, Дава (Полегенько, 46), Горбунов, Мишньов (Байда, 76), Путря (Петерман, 50), Федорчук, Кащук, Чурко, Тищенко. Також на заміну виходили: Кулаков, Вискребенцев, Вакуленко.

Сьогодні, 7 вересня, "Дніпро-1" та "Маріуполь", заповнюючи паузу в чемпіонаті України, пов’язану з матчами збірних, провели контрольний матч, інформує прес-служба дніпрян. В спарингу не могли прийняти участь збірники дніпрян (Булеца і Батагов), а крім того тренерський штаб з перших хвилин вирішив перевірити тих, хто не так часто з’являється у матчах УПЛ — це стосується Сніжка, Кобахідзе, а також Бєляєва, який поки що взагалі виступав тільки за молодіжну команду.

Більша частина першого тайму пройшла за територіальної переваги господарів. Тільки рахунок кутових за стартові півгодини гри був 7-0 на користь спортклубівців, але щось вижати з цих стандартів дніпрянам ніяк не вдавалося. На початку гри запам’яталася гостра контратака за участю Коркішка і Кобахідзе, яка закінчилася незрозумілим пасом Куліша. Підступні удари завдавали Коркішко і Бєляєв, але у першому випадку захисник кинувся під м’яч і вибив сферу на кутовий, а у другому вже Худжамов перевів м’яч за межі поля з нижнього кута. Останні два моменти були вже за рахунку 0:1 – Шаповал невдало переривав простріл суперника з лівого флангу атаки і спрямував м’яч у сітку власних воріт.

Читайте также: Товариський матч. "Дніпро-1" - "Маріуполь". Пряма трансляція

Відновити рівновагу господарі зуміли за 10 хвилин до перерви – Кравченко знайшов пасом Куліша у чужому штрафному майданчику, а форвард дніпрян отримав болючий удар по ногах від Дави – відвертий пенальті, який чітко реалізував сам постраждалий. Після цього гра вирівнялась, і навіть гострішими були маріупольці. На 40-й хвилині гості цілком могли вийти вперед, але дніпрян врятував Юрчук, який у красивому стрибку відбив удар Тищенка з лінії воротарського майданчику.

У перерві тренерський штаб дніпрян оновив склад більш, ніж на половину, і приємно що до складу команди повертається Лопирьонок, який тільки відновився після травми. Другий тайм господарі також почали більш активно, і вже на самому його початку Куліш зробив скидання на Когута, але влучити у кут Ігорю завадив рикошет від захисника. На 61-й хвилині вже Загальський міг вивести спортклубівців вперед, але його підступний удар зі штрафного прийняла на себе поперечина. Одразу після цього команди обмінялися гольовими моментами. Спочатку Кліщук виграв ближній бій у Мишньова, на що дніпряни відповіли власною атакою, під час якої Гальчук зреагував на удари Кравченка і Загальського. Невдовзі вже Кузін ледве не замкнув простріл Назаренка з лівого флангу. Гості ставилися до власних моментів значно дбайливіше, і на 66 хвилині одна з рідких їх контратак закінчилася влучним ударом в дев’ятку Чурка.

Звичайно, що спортклубівці одразу кинулися відіграватися, ще збільшивши тиск на ворота суперника. З відмінних позицій завдавали удари Загальський і Когут, але кожного разу м’яч летів трохи вище поперечини. І все ж таки дніпряни дотиснули суперника – після розіграшу чергового стандарту м’яч влучає у стійку воріт маріупольців, від якої відскочив у ногу Полегенька, який у боротьбі з Кузіним відповів господарям за гостинність автоголом на автогол.

Господарі, намагаючись вирвати перемогу, продовжили атакувати, не реалізувавши ще пару перспективних моментів, а от маріупольці відповідали значно рідше, але якісніше і за п’ять хвилин до фінального свистка Байда потужно поцілив у нижній кут з лінії штрафного майданчику. Втретє дніпряни відігратися не зуміли, залишивши перемоги до офіційних матчів.

Популярные новости