Олександр Чижевський: "Карпати" з кожною грою прогресували, хто що б не говорив"

1478 06.09 2019   21:13
Официальный сайт "Карпат"

Екс-головний тренер "Карпат" Олександр Чижевський попрощався з командою.

- Сьогодні попрощався зі своїм рідним клубом "Карпати", якому віддав частину свого життя – 10 років як футболіст, починаючи з відродження команди і 8 років на посаді тренера (пройшов шлях з Академії до першої команди - головний тренер.

Хочу подякувати Всім, хто мені допомагав на початках та впродовж тренерської діяльності в "Карпатах". Я багато чого навчився біля кожного з Вас. Дякую за підтимку і критику, яка допомагала мені робити правильні висновки.

Хочу запевнити, що я ні секунди не шкодую за цей короткий проведений час в основній команді на посаді головного тренера. Ми виконали завдання – зберегли місце в Прем’єр Лізі. Я знаю, мій тренерський штаб був на правильному шляху.

Команда з кожною грою прогресувала, хто що б не говорив мені, ніхто мене не переконає, що це не так. Створили хорошу атмосферу всередині колективу, якої до цього не було. Нам вдалося трішки повернути карпатівський дух, який був присутній в 90 – 2000 роках.

Новому тренерському штабу хочу побажати успіхів на зелених полях і надалі продовжувати формувати боєздатний колектив, який буде приносити радість вболівальникам своїми перемогами, тому що Львівський Вболівальник – найкращий!

Читайте также: Ультрас "Карпат" виступили проти відставки Чижевського

Щиро дякую усім прихильникам і фанам цього Славного клубу, який завжди буде частиною мого життя. До зустрічі! Слава Україні!, - написав Чижевський у Facebook.

Популярные новости