"Львів" відновив тренування: повернення Мартана

06.09 2019   16:31
Официальный сайт "Львова"

"Львів" відновив тренування після чотирьох вихідних днів, наданих команді у зв’язку із матчами збірних, інформує прес-служба клубу.

У четвер, 5 вересня, команда зібралася на базі у Винниках і провела вечірнє тренування. Підопічні Богдана Блавацького працювали без м’ячів, тренерський штаб запропонував гравцям атлетичні навантаження: фартлек, вправи на карематах та роботу фізичного спрямування.

Окрім травмованого Владислава Приймака, до праці пристали усі наявні у розташуванні клубу футболісти, включаючи Мартана, який пропустив попередню зустріч "містян" з "Маріуполем". У подальшому інтенсивність роботи лише зростатиме: у п’ятницю, 6 вересня, "синьо-золоті" проведуть вечірнє заняття на футбольному полі, а наступного дня на львівський колектив очікує одразу дві тренувальні сесії.

Наприкінці тижня у "Львова" заплановане проведення двосторонньої гри. А після тренувального спарингу стартує тижневий підготовчий мікроцикл до матчу 7-го туру Favbet Ліги з ковалівським "Колосом".

Читайте также: Николай Павлов: "Ринат Ахметов назначил бы украинского тренера, если бы тот знал несколько языков, как Луческу"
Notícias em destaque