"Дніпро-1": Супряга не поїхав до молодіжної збірної України та спаринг з "Маріуполем"

2487 02.09 2019   22:32
Фото - "Днепр-1"

Після матчів 6-го туру FAVBET Ліги у чемпіонаті настала перерва, пов’язана з матчами збірних команд. До молодіжної збірної України викликані два чемпіони світу Сергій Булеца та Владислав Супряга, повідомляє офіційний сайт "Дніпра-1". На жаль, через травму Влад не зможе допомогти команді Руслана Ротаня на старті відбору до Євро, і до збірної вирушив лише Булеца.

Крім того, до лав юнацької збірної U-19 викликаний Арсеній Батагов. Ця команда готується до кваліфікації на Євро-2020 та зіграє два товариські матчі з Румунією 6 та 9 вересня.

Що стосується футболістів, які залишилися у розташуванні клубу, то головна команда СК "Дніпро-1" отримала вихідні і до тренувань повернеться у середу, 4 вересня. Футболісти займатимуться по одному разу на день, а у суботу, 7 вересня, проведуть контрольний матч з "Маріуполем". Початок о 18:30. Планується трансляція цієї зустрічі.

Також 4 вересня до роботи повернеться молодіжний склад "Дніпра-1". Підопічні Олександра Поклонського також планують спаринг на 7 вересня. Суперник наразі уточнюється.

Популярные новости