Олександр Назаренко: "Божевільна гра, божевільний ажіотаж і божевільна підтримка"

1924 01.09 2019   12:16
Официальный сайт "Днепра-1"

Хавбек "Дніпра-1" Олександр Назаренко в коментарі прес-службі клубу поділився емоціями від переможного матчу 6-го туру чемпіонату України з "Колосом" (2:1).

— Так, вийшла божевільна гра, божевільний ажіотаж і божевільна підтримка. Рахунок 2:1 – ми зуміли дотиснути суперника і зробили те, до чого прагнули весь матч. Грали тільки на перемогу, тим більше на власному полі, і ми заслужили ці три очки.

— В останніх матчах на твою долю діставалася критика від вболівальників, хоча можливо, тут дається взнаки різкий перехід від другої і першої ліг до УПЛ. Сьогодні ти провів свій перший гол на рівні Прем’єр-ліги. Наскільки це надасть тобі впевненості у майбутньому?

— Звичайно, що забитий гол завжди надає впевненості, тим більше після того, як дві гри розпочинав на лаві для запасних. Так, є зміни, видно, що я трохи підсів, збавив, але це футбол – усі футболісти зменшують та набирають форму. Буду намагатися далі тримати себе постійно у тонусі і не опускатися нижче відповідного рівня.

— Вболівальників стало трохи менше, і це зрозуміло, адже вони люблять перемоги. Що хочеться сказати вболівальникам команди?

— Дуже дякую вболівальникам, що вони нас підтримували. Скільки б не було, але вони приходять і вболівають за нас. Хочеться, щоб на наступні ігри приходило все більше і більше вболівальників, адже ми граємо і перемагаємо саме для них.

Читайте также: Олександр Назаренко: "З "Десною" будемо показувати свій футбол, а не станемо відбиватися"
Популярные новости