Корпорація Roshen стала генеральним партнером дитячо-юнацького футболу ФК "Карпати"

3027 19.08 2019   13:48
Фото - Оф.сайт ФК "Карпаты"

Футбольний клуб "Карпати" та Корпорація ROSHEN уклали угоду про партнерство, згідно умов якої найвідоміша кондитерська компанія стала Генеральним партнером дитячо-юнацького футболу "зелено-білих".

"Без перебільшення можу назвати укладену угоду проривом у спонсорській та маркетинговій діяльності нашого клубу. Адже уперше в Україні дитячо-юнацькі команди професійного клубу отримали ексклюзивного спонсора, чия підтримка буде цільово спрямована на прогрес саме юних футболістів", – говорить виконавчий директор львівського клубу Ростислав Ящишин. – "Карпати" завжди вважали своєю провідною місією розвиток найголовнішого і найперспективнішого напрямку – виховання юних талантів. Тому нам дуже приємно, що в особі корпорації ROSHEN ми знайшли справжніх однодумців, готових всебічно підтримувати дитячо-юнацький футбол. Упевнений, що з такими "плечима" наші команди ДЮФЛ демонструватимуть ще кращі результати і виховають чимало гравців, що згодом підсилять склад першої команди і, сподіватимемося, збірної України".

"Діти – це наші найвибагливіші та найбільш віддані споживачі і ми дбаємо не тільки про те, щоб задовольнити їхні солодкі вподобання, а й про те, щоб реалізувати необхідні дітям проекти. Дитячий футбол – це не тільки гра, він дає можливість дітям розвиватися, як фізично, так і розвивати вміння планувати і прогнозувати, вміння працювати в команді. Спорт ставить дітей в різні ситуації і вчить справлятися з ними. Тому ми вирішили підтримати дітей у їхньому бажанні розвиватися і, можливо, в майбутньому навіть перевершити перемоги видатних українських футболістів", – коментує угоду про партнерство Президент Кондитерської корпорації Roshen В’ячеслав Москалевський.

Популярные новости