Андрій Кліщук: "У будь-якому голі завжди, вважаю, винен воротар, у першу чергу"

1382 18.08 2019   10:48
Официальный сайт "Днепра-1"

Голкіпер "Дніпра-1" Андрій Кліщук в коментарі прес-службі клубу проаналізував гру против "Ворскли" (1:1).

— Гра на виходах, яку ви тренуєте з Валерієм Городовим, знадобилась сьогодні. Яким матч видався з твоєї позиції?

— Не можу сказати, що було легко. Валерій Васильович завжди нас готує до такої гри на виходах. Ми очікували цього. Було важко, але завдяки захисникам, впоралися.

— Можна було щось змінити в епізоді з пропущеним голом?

— Змінити завжди можна. У будь-якому голі завжди, вважаю, винен воротар, у першу чергу. Десь підказати, десь вийти. У нас буде теорія, і з тренером ми розберемо гру. Зробимо все, щоб такі моменти у майбутньому не повторювалися.

— Футболісти не люблять обговорювати дії арбітрів, але свистки в один бік та в інший з лавки, здалося, відрізнялись. Чи відчувалось це на поле?

— Можливо, через емоції це й відчувалося, але не хочу обговорювати арбітра. Завжди треба грати до свистка. Якщо суддя вирішив – нічого не зміниш. Зайняли свої позиції та граємо далі. Футбол – це емоції, без них нікуди, але треба ставитися до цього більш стримано. Без капітана нам буде важко у наступних матчах.

— В цьому сезоні ти граєш основним воротарем. Нерви вже звикли до навантаження, якщо порівнювати з першими матчами?

Читайте также: Андрій Кліщук: З "Десною" грали краще, ніж з "Олімпіком і "Зорею"

— Намагаюсь, щоб так і було. Тренери нам завжди підказують, заспокоюють. Кажуть, що ми все зможемо, а всі інші воротарі не є кращими за вас. Головне бути уважними та сконцентрованими, віддаватися грі, підказувати та бути впевненими у власних силах. Тоді все буде добре.

Популярные новости