Олег Смалійчук: "Моя історія в українському футболі закінчилась"

1347 08.08 2019   16:53
fckarpaty.com

Бувший віце-президент "Карпат" Олег Смалійчук розповів про своє майбутнє.

Велике прохання до журналістів, експертів та вболівальників не писати мені за інтерв`ю чи комент після кожного разу, коли десь в пресі згадується моє прізвище. Нашу країну і без того пожирають клептократія і популізм.

Я не шукаю піару і ніколи не мріяв бути публічним. Я бізнесмен, який всього навсього вміє правильно розставити пріоритети. Моїм пріоритетним завданням було покращити фінансову складову Клубу і зробити все для того, щоб ФК "Карпати" не зник з футбольної карти України. І крапка.

Можливо, це моя суб’єктивна думка, але рахую, що я дав цей результат і зараз ми ходимо на трибуни вболівати за рідний Клуб. Навіть ціною свого рейтингу і репутації. Все решту - це дрібниці. Відповідати на критику та закиди на разі не збираюсь, бо це буде нагадувати виніс сміття з хати і може зашкодити Клубу, який я люблю.

Зараз будується нова команда з новим тренером, яким необхідна наша підтримка. Вірю, що нове керівництво буде вчитись саме на моїх, а не на своїх помилках. Вірю в наших "левенят" і їхні перемоги. А моя історія в українському футболі закінчилась. Крім "Карпат" в Україні для мене не існує більше клубів, а значить будь-які чутки про мою співпрацю з іншими проектами всього лише фейк, - написав Смалійчук у своєму Facebook.

Популярные новости