Офіційно: "Ворскла" орендувала у "Порту" Луїзао

8304 06.08 2019   21:28
Фото - Оф.сайт ФК "Ворскла"

"Ворскла" орендувала у португальського клубу центрального півзахисника Луїзао (Luiz Gustavo Novaes Palhares), інформує офіційний сайт ворсклян. Цей бразильський талановитий 21-річний гравець привернув увагу скаутів "Порту" своєю неймовірною технікою та баченням поля. І два роки тому вони викупили гравця у команди рідного міста Луїзао – "Сан-Паулу" за 3 мільйони євро. Луїзао, окрім змагань внутрішньої першості Португалії, грав також і на міжнародному рівні – в юнацькій Лізі Чемпіонів.

У "Ворсклі" також запримітили талант молодого півзахисника і вирішили орендувати гравця у іменитого португальського клубу. "Дракони" погодились на пропозицію, адже мають амбіційні плани стосовно майбутнього Луїзао. Отже, керівники обох клубів погодили трансфер.

Після погодження усіх формальностей, пов’язаних з міжнародним переходом гравця, Луїзао в найближчому майбутньому буде готовий допомогти "Ворсклі" у вирішенні турнірних завдань. Бразилець вже познайомився з командою, в чому йому сприяв земляк Артур. Луїзао вже провів перше тренування у складі української команди.

Популярные новости