Клейтон Хав’єр: "Якщо чесно, я дуже не хотів йти із "Металіста"

2846 05.08 2019   01:40
Фото - Денис Руденко, Footboom

Один із найкращих легіонерів чемпіонату України всіх часів бразилець Клейтон Хав’єр дав ексклюзивне інтерв’ю програмі ПРОФУТБОЛ. Зокрема розповів про те, як розійшовся з "Металістом" і коли отримав у Харкові найбільшу премію.

- Найбільшу премію ми отримали після перемоги над ПАОКом. Якщо не помиляюсь, нам дали по 20 тисяч доларів на людину. Це було після тої перемоги над ПАОКом, саме в тій кваліфікації, після якої нас зняли.

Це був перший виступ "Металіста" у Лізі Чемпіонів. І у нас були великі плани. Великі амбіції. Не лише у мене – у всієї команди. Ми могли вийти в груповий етап. Але ми пройшли ПАОК, і нас зняли.

Коли пішов Ярославський і прийшов Курченко – мало хто розумів, що відбувається в той момент. Особливо ми, бразильці. Для нас інформацію ще складніше отримувати. Для нас всі ці зміни були спочатку непомітними. Ми все відчули дещо пізніше, коли почалися фінансові проблеми в клубі і затримки заробітної платні. Мені, наприклад, залишились винні зарплату за 6 місяців. Я все ще чекаю…

Якщо чесно, я дуже не хотів йти із "Металіста". Я хотів залишитися і продовжити грати. Тим більше в мене було ще три роки контракту. Але так склалася ситуація. Через проблеми в клубі мені довелося піти. Я отримав запрошення від Палмейраса. Я в "Металіст" переходив саме з цього клубу, тому і повертатися туди мені було приємно. Я провів два прекрасних сезони. В 2016-му ми стали Чемпіонами Бразилії. Це мене тішить…

Читайте также: Кристиан Вильягра - о "Металлисте", Украине и вызове от Марадоны

Источник: FootballHub
Популярные новости