Гравці "Львова" Ярослав Богунов та Пернамбуко - про матч з київським "Динамо"

2657 04.08 2019   12:59
Официальный сайт "Львова"

Гравці "Львова" Ярослав Богунов та Пернамбуко в коментарі прес-службі клубу поділилися враженнями від матчу з київським "Динамо" (0:3) в рамках 2-го туру чемпіонату України.

- Погано зіграли. Не виконали план на гру. Не можу пояснити, чому так вийшло. Складно було на футбольному полі. Був план – стримувати сильні сторони "Динамо". Їх небезпечні розрізні передачі. Перехоплювати м’ячі і організовувати свої контратаки. Голи у роздягальню морально пригнітили команду. На другий тайм хлопці налаштовувалися, але знову отримали м’яч у свої ворота. Будемо аналізувати, і, думаю, стане зрозуміло, що потрібно виправляти. "Динамо" – це хороший рівень. І технічного оснащення, і фізично вони добре готові. Відчувається клас команди, - зазначив Ярослав Богунов.

- У нас не вийшла гра, не зіграли так, як задумав тренерський штаб. Але будемо працювати для того, щоб в наступних матчах виступити краще. "Динамо" – сильна команда, але саме наші помилки дозволили їм забити голи. Бразильський майстер-клас техніки в другому таймі? Вийшло дійсно непогано, але ми так і не зуміли забити. Потрібно ще багато працювати на тренуваннях, щоб удосконалювати технічну майстерність, і щоб це допомагало команді, - додав Пернамбуко.

Читайте также: Ярослав Богунов: "Завжди хотів спробувати сили в УПЛ - у мене все вийде у "Львові"
Популярные новости